Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

30 års jubilæum

Webmanager 20. Jun 2024
D. 4 juni 2024 var det præcis 30 år siden, at der åbnede et lille sort hus i Pogestræde - hvor doktoren begyndte at kurere dårlig stil, sammen med hans bedre halvdel. Dette skulle selvfølgelig fejres med dem, som har været med på rejsen, og det blev det! Kunder, leverandører, venner & familie af huset var inviteret med til fest - en dag fyldt med højt humør, grin og hygge!


Morgenmad og sang

Dagen startede ud med, at teamet overraskede cheferne med morgenmad, sang, Kahoot-quiz, en bog med minder og en video, som teamet havde lavet.


Samarbejder

I anledning af vores jubilæum har vi lavet to fantastiske samarbejder. Vi har designet vores helt egen 101 rib i samarbejde med Nørgaard Paa Strøget og en skjorte i samarbejde med Sunflower.


FYN GUIDE AF TEAM ADAMS

I anledning af vores 30 års jubilæum havde vi også besluttet at rette et særligt fokus på vores elskede lokalområde. Som en hyldest til Fyn havde vi derfor valgt at lave en 'Team Adams Fyn Guide', hvor vores ansatte deler deres personlige anbefalinger til de allerbedste steder, man skal besøge på Fyn. Vi har fået hjælp af vores dygtige ven Xenia, der har designet og tegnet de smukke illustrationer til bogen.


Kaffevogn og brunsviger

Efter morgenmad og sang begyndte vi at gøre klar til at gæsterne skulle komme. Kaffevognen ankom og det samme gjorde gæsterne. Der var gratis kaffe til alle mellem 11-13 og vi havde fået lavet tre brunsvigere fra vores yndlings brunsviger-sted, Rises Brød.


Frokost

Det blev tid til frokost. Her havde vi forberedt et langbordsmiddag, hvor Café Sølle stod for maden. Maden var inspireret af årstidens råvarer og Fyn.



Efterfest

Efter en dejlig dag blev vi i gårdhaven og holdte en efterfest. Energien var god, humøret højt og det var alt i alt en helt fantastik skøn dag.



TUSIND TAK!!

Tak til alle, der kom og fejrede os og gjorde vores dag helt fantastisk!